4X4 DÄCK TEST VINNARE

Vill du medverka?

Du kan lägga till din egen däckbedömning direkt via "testa däck". Om du har för avsikt att skriva omdömen regelbundet, rekommenderar vi vårt kostnadsfria medlemskap, som du kan registrera dig för genom att gå in på www.dacktest.com och trycka på "Registrera".

4x4 däck för hård terräng

När man har en bil som är lämpad för att köra i tuffa terränger är det minst lika viktigt att ha däck som klarar av detsamma. Vanliga däck tenderar att samla upp lera och smuts i spåren, vilket försämrar bilens körförmåga och det blir enklare att köra fast. Detta är självfallet inte optimalt. 4X4 däck är ämnade för terrängkörning, och spåren är generellt sett bredare och utformade för att forsla undan lera och se till att den inte fastnar på däcket. Detta gör i sin tur att du har bättre kontroll över bilen, och att körningen blir pålitligare

4x4 däck test från andra motorister

Om du inte vet vilka 4x4 däck du ska köpa till din bil behöver du inte oroa dig. Vi har mängder av recensioner och tester samlade på vår hemsida om olika däck från olika tillverkare, så det blir enkelt för dig att ta del av andras åsikter. Se vad folk tyckte var bra och dåligt med ett specifikt däck, och hitta en prisvärd lösning för dig.

Slipp jäktande säljare

På dacktest.com hittar du inga producenter som försöker sälja sina produkter. Recensionerna du läser är skrivna av civilpersoner som testat däcken själva, och därför kan du lita på att deras subjektiva åsikter inte är köpta av en däcktillverkare.